Urenoverzicht

KLOK’T geeft een duidelijk overzicht van de te werken uren van werknemers. KLOK’T biedt dit helder en overzichtelijk aan waardoor het voor alle partijen duidelijk is wie wanneer moet werken.

Vaste uren

Zowel fulltime als parttime medewerkers in uw bedrijf? Geen probleem! Maak een vast weekrooster waar alle medewerkers in verwerkt kunnen worden. Importeer het vaste rooster in een weekoverzicht en pas eventueel de uren aan.

Maaltijdvergoeding

Geef per dienst aan of een werknemer recht heeft op maaltijdvergoeding. Ook in standaarddiensten is het mogelijk om aan te geven of een werknemer maaltijdvergoeding krijgt. Bij het overzicht van gemaakte uren kunt u zien hoe vaak een werknemer recht heeft op deze vergoeding.

Emailservice

Stuur het weekrooster van een werknemer gemakkelijk door. Selecteer een week en klik op versturen. Elke werknemer krijgt zijn eigen rooster toegestuurd in een eenvoudig en duidelijk overzicht.

Verlof aanvragen

KLOK’T geeft werknemers de mogelijkheid om verlof of vrij te vragen. Roostermakers kunnen dit verzoek beoordelen en automatisch staat de betreffende werknemer in KLOK’T als afwezig. Verlofuren worden apart weergegeven in het urenoverzicht.

Uurtoeslagen

Heeft een werknemer recht op loontoeslag in bijvoorbeeld avonduren, weekenddiensten of feestdagen? KLOK’T geeft de mogelijkheid om dagelijks, wekelijks of op een speciale datum loontoeslagen toe te passen. In het urenoverzicht wordt er voor elke toeslag een overzicht van gewerkte uren weergegeven.